www.medicina-muncii.com.ro
 
participarea la evaluarea riscurilor privind imbolnavirile profesionale si accidentele de munca;
monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin:
      - examene medicale la angajare
    - examen medical de adaptare 
    - control medical periodic
    - examen medical la reluarea activitatii
stabilirea aptitudinii in munca si eliberarea fisei de aptitudine


In tara noastra, un inceput organizatoric a fost in 1920 prin crearea Departamentului Muncii si Ocrotirii Sociale, cu preocupari in domeniul "medicinii asigurarilor si igienei industriale" . In 1951 se organizeaza centrele sanitare si antiepidemice in toata tara , avand si o sectie de igiena industriala.

DETALII

Firma S.C. MEDIMUN CONSULT S.R.L., nou infiintata in anul 2010, are ca obiect de activitate general serviciile de medicina muncii, ramura a medicinii care se ocupa cu relatia,prevenirea, diagnosticul si managementul bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca, precum si promovarea sanatatii si eficientei angajatilor la locul de munca.

Suntem o echipa de specialisti cu experienta si pregatire profesionala corespunzatoare si dorim sa contribuim la bunul mers al activitatii dumneavoastra, oricare ar fi specificul companiei.

Supravegherea starii de sanatate a angajatilor si informarea lor privind conditiile de munca contribuie la dezvoltarea companiei dumneavoastra.Telefon: 0752.00.23.60
  0729555505
E-mail: office@medicina-muncii.com.ro

 

web design: DEZIBEL MEDIA  web hosting: WEB HOTEL